Ny ordförande i Hemavan Tärnaby Näringsförening

Tisdagen den 27 februari hölls årsstämma i Hemavan Tärnaby Näringsförening på caféet Familjen i Tärnaby, där det i vanlig ordning bjöds på gott fikabröd och kvalitetskaffe.

karin-lundberg[1]Till ny ordförande valdes Karin Lundberg, som dagligdags driver Gränstandläkarna AB i Tärnaby samt arbetar som affärscoach på Näringslivskontoret i Storumans kommun.

Årets styrelse består av ordinarie ledamöter: Karin Lundberg, Ola Söderlund (Familjen), Pontus Uddh (Hemavans Wärdshus), Freya Widing (Widings Akupunktur), Agneta af Ekenstam (Ekenstam Service), samt suppleanter: Erik Östergren (Viking Tärnaby) och Morgan Bylin.

Hemavan Tärnaby Näringsförening skall tillvarata medlemmarnas intresse och bidra till en positiv utveckling av näringslivet i Hemavan Tärnaby. Som medlem i Hemavan Tärnaby Näringsförening är man via näringsföreningen aktieägare i Visit Hemavan Tärnaby AB. Föreningen startades 1968 och har sedan dess varit delaktig i utvecklingen av destinationen. 

Bild på Karin Lundberg fri att använda.